O nama

Preduzeće BELT d.o.o. se bavi trgovinom betonskim gvožđem, proizvodnjom i trgovinom proizvoda od betonskog gvožđa. Osnivač i vlasnik firme je diplomirani ekonomista Tomislav Beloica, koji je u privatnom biznisu od 1991.godine.

Pod imenom BELT poslujemo od 15.10.2001.godine. Od samog nastanka preduzeća stavili smo pred sebe zadatak da omogućimo našim kupcima da mogu brzo i efikasno zadovoljiti svoje potrebe vezane za gvožđe i proizvode od betonskog gvožđa koje se koriste u građevinarstvu. Radi ispunjenja tog cilja uložili smo ogroman napor i sredstva u razgranjavanje mreže kupaca koji su naša najbolja preporuka kao i proširenje i modernizaciju naših proizvodnih i prodajnih pogona.

2013. godine osnivamo firmu u Krnješevcima, kao ogranak firme Belt, odakle mnogo brže i efikasnije snabdevamo tržište Beograda i okoline.

2020. godine ulažemo u nove proizvodne pogone u Kraljevu i Krnješevcima, gde uz pomoć najsavremenije svetske tehnologije u oblasti proizvodnje armaturnih mreža, binor nosača i obrađenog betonskog gvožđa za kratko vreme postajemo lideri na tržištu Srbije i regiona.

2022. godine sa radom je počela nova fabrika za proizvodnju armaturnih mreža u industrijskoj zoni Jezero u Sremskoj Mitrovici.

U toku 2024. godine, u Kraljevu, planirana je izgradnja i puštanje u rad nove proizvodne hale za obradu gvožđa površine 4200 m2.

Kraljevo
Krnješevci
Sremska Mitrovica